• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    maandmenu september

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs.
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu september met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 29,50
    4 gangenkeuzemenu: 33,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

     

    September

    -VOORGERECHTEN-

    11,00

    Carpaccio van geroosterde chioggia bietjes

    met saffraan mayonaise, geroosterde pitten, basilicum coulis en jonge sla

    Wijntip: Campo Bio Rose, Spanje

    Salade met huisgerookte eend

    pulled duck, sinaasappeldressing en nazomerse groenten

    Wijntip: Schiava Pfeffersburger, Italie

    Coquille

    gebakken met een rilette van gerookte zalm, groene aspergepunten en remoulade

    Wijntip: Picpoul de Pinet, Frankrijk

    -TUSSENGERECHTEN-

    6,50

    Velouté van venkel

    met Hollandse garnaaltjes en specerijen-olie

    Wijntip: Rueda, Spanje

    Fregola met doperwten

    gemarineerde champignons, rucola en Grana kaas

    Wijntip: La Combe, Frankrijk

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    20,00

    Snoekbaarsfilet

    met een kroketje van kreeft en grove mosterdsaus

    Wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw Zeeland

    Runder zijlende steak

    met jus de veau met truffel en gebakken paddenstoeltjes

    Wijntip: Malbec, Argentinië

    Opperdoezer aardappel

    met een crème van zwarte knoflook en gemarineerde groenten

    Wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    -NAGERECHTEN-

    7,00

    Pannacotta van zwarte kersen

    met donker chocolade ijs en bosvruchten coulis

    Wijntip: Pedro Ximenez, Spanje

    Belle Hélène

    vanille roomijs met gepocheerde peer, chocoladesaus en slagroom

    Wijntip: Rietvallei, Zuid Afrika

    Kwarktaart van citroen en vanille

    met een bolletje sorbet ijs en slagroom

    Wijntip: Navarra, Spanje