• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    maandmenu oktober

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs.
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu oktober met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 29,50
    4 gangenkeuzemenu: 33,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

     

    Oktober

    -VOORGERECHTEN-

    11,00

    Sashimi van Albacore tonijn

    met chimichurri, grijze garnaaltjes en gemarineerd zeewier

    wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw-Zeeland

    Kroketje van huisgemaakte hazenpeper

    met herfst groenten salade, truffelmayonaise en veenbessendressing

    wijntip: Shiraz, Australie

    Panna cotta van gorgonzola met walnoten

    frisse salade en appelstroop

    wijntip: Campo bio rose, Spanje

    -TUSSENGERECHTEN-

    6,50

    Roomsoep van pastinaak

    met peterselie-knoflook olie en croutons

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Tortelloni gevuld met pompoen en salie

    geserveerd met uiensaus, schorseneer krokant en pecorino

    wijntip: Rioja blanco, Spanje

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    20,00

    Duo van het hert

    rijk gevulde stoof en gebraden filet met rode port en chocoladesaus

    wijntip: Merlot, Chili

    Corvina filet

    met bonne femme van erwtjes, ansjovis en citrus, geserveerd met kruiden saus

    wijntip: Viognier, Frankrijk

    Vegetarische jachtschotel

    met puree, paddestoelenragoût, rode kool met specerijen en appel

    wijntip: Pinot Noor, Chili

    -NAGERECHTEN-

    7,00

    Kwarktaart van Limoncello

    met een bolletje sorbetijs en slagroom

    wijntip: Navarra Moscatel dessertwijn, Spanje

    Huisgemaakte baklava

    met honing, bolletje ijs en walnoten praliné

    wijntip: Rietvallei, Zuid-Afrika

    Wit chocolade ijs

    butterscotch fudge, amarena kersen en balsamico siroop

    wijntip: Pedro Ximenez, Spanje