• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu Februari

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu januari met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 29,50
    4 gangenkeuzemenu: 33,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

    Februari

    -VOORGERECHTEN-

    Carpaccio van tonijn

    met gembergel, mayonaise van kimchi, frisse salade, geroosterde pitten en grana padano

    wijntip: La Combe, Frankrijk

    Terrine van eendenlever

    amarenakersen en geroosterd abrikozen notenbrood

    wijntip: Cava, Spanje

    Huigemaakte kaaskroketjes

    van gruyere en emmentaler met een pesto mayonaise

    wijntip: Shiraz, Australië

    -TUSSENGERECHTEN-

    Rode mulfilet

    coulis van doperwten, bonne femme, olie van mint en een crostini

    wijntip: Pouilly Fume, Frankrijk

    Romige spinaziesoep

    creme fraiche en witte peper

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Winter kabeljauw

    met mosseltjes en romige saffraan saus

    wijntip: Rioja blanco, Spanje

    Iberico varkensrack

    geserveerd met beurre cafe de Paris

    wijntip: Bobal, Spanje

    Parelgort met schorseneren

    zwarte truffel en tuinbonen

    wijntip: Pinot Noir, Chili

    -NAGERECHTEN-

    Bosbessenkwarktaart

    met rode vruchtjes en bosvruchten sorbetijs

    wijntip: Rietvallei, Zuid Afrika

    Bavarois van zwarte kersen

    met een crumble van pecannoten en specerijen siroop

    wijntip: Navarra, Spanje

    Bombe van chocolade en mango

    met een creme van pistache en geslagen room

    wijntip: Navarra, Spanje