• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu December

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs.
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu december met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.
    Beide Kerstdagen serveren wij ons Kerst menu ons bekende proeverijmenu met alleen maar hele lekkere gerechtjes

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 32,50
    4 gangenkeuzemenu: 36,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

     

    December

    -VOORGERECHTEN-

    11,50

    Rilette van gekonfijte gans

    met frambozencoulis, eendenlever en crispy chicken skin

    wijntip: Paso del sud, Italie

    Paté van gerookte zalm

    met gegrild brood, mierikswortelcrème en dille gel

    wijntip: La Combe, Frankrijk

    Canapé met baba ganoesh

    gegrilde groenten, Mediterrane dressing en geroosterde pitten

    wijntip: Campo bio rosado, Spanje

    -TUSSENGERECHTEN-

    7,50

    Spinazie velouté

    met fijngesneden ham

    wijntip: Coirvina, Italie

    Tonijn tataki

    met kreeftenmayonaise en zwarte kaviaar

    wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw Zeeland

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    21,00

    Scholfilet gebakken in bruisende boter,

    geserveerd met een kreeftenkroketje en remoulade

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Orecchiette met doperwtjes

    groene asperges, geroosterde pitten en oude cheddar

    wijntip: Viognier, Frankrijk

    Gegrilde ribeye

    gelakt met Jack Daniels BBQ-saus, geserveerd met krachtige vleesjus

    wijntip: Canernet Sauvignon, Chili

    -NAGERECHTEN-

    7,50

    Huisgemaakte soezen gevuld met advocaat

    geserveerd met vanille ijs en chocoladesaus

    wijntip: Pedro Ximenez, Spanje

    Spekkoek & witte chocolademousse

    met bosvruchtenijs, coulis en slagroom

    wijntip: Navarra, Spanje

    Bosvruchten cheesecake

    met een bolletje ijs en slagroom

    wijntip: Rietvallei, Zuid Afrika