• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      +31165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu December

    Heerlijk dineren met dit 3 of 4 gangen maandmenu voor een (h)eerlijke prijs.
    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu december met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.
    Beide Kerstdagen serveren wij ons Kerst menu ons bekende proeverijmenu met alleen maar hele lekkere gerechtjes

    Menuprijzen:
    3 gangenkeuzemenu: 32,50
    4 gangenkeuzemenu: 36,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen: 8,00
    4 gangen: 10,50

     

    Februari

    -VOORGERECHTEN-

    11,00

    Coquille en scampi

    met babysla, gemarineerde komkommer, wasabi mayonaise en zalmeitjes

    wijntip: Pinot Gris, Nieuw-Zeeland

    Kalfscarpaccio

    met kapperappeltjes, frisse salade, mosterdmayonaise en gefrituurde eidooier

    wijntip: Pinot Noir, Chili

    Bavarois van tomaat

    met quinoa salade met fijne groenten en pitjes

    wijntip: Corvina, Italië

    -TUSSENGERECHTEN-

    6,50

    Paprikasoep

    met oregano-olie

    wijntip: La Combe, Frankrijk

    Ravioli met pompoen,

    saus van groene kruiden, gefrituurde salie en geitenkaas

    wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw-Zeeland

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    20,00

    Winterkabeljauw,

    geserveerd met een dille crème saus en Hollandse garnaaltjes

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Huisgemaakte osso buco

    gestoofde kalfsschenkel met gremolata en gefrituurde polenta

    wijntip: Chianti, Italië

    Gegrilde tofu

    gemarineerd met citrus en sojasaus, geserveerd met roergebakken groenten en chilidip

    wijntip: Campo Bio Rosado, Spanje

    -NAGERECHTEN-

    7,00

    Bloedsinaasappel cheesecake

    met een bolletje ijs en slagroom

    wijntip: Navarra, Spanje

    Stroopwafelijs met karamelsaus

    en cremeux van witte chocolade

    wijntip: Pedro Ximenez, Spanje

    Vanille panna cotta

    met basilicumsiroop en seizoen fruit

    wijntip: Rietvallei, Zuid Afrika