• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Maandmenu April

    Met Pasen heerlijk à la carte dineren; reserveer tijdig!

    Aanvullend op onze lunch- en dinerkaart hebben we dit heerlijke maandmenu april met wijnsuggesties.
    Alle gerechten zijn ook los te bestellen. Heeft u een allergie, meld het ons.

    April

    -VOORGERECHTEN-

    Frisse salade met Spaanse ham Cecina de León

    camembert, vijgen en honing dressing

    wijntip: Passo del Sud, Italie

    Carpaccio van kabeljauw

    groene asperge, kappertjes, rode ui en mayonaise van miso

    wijntip: Sauvignon Blanc, Nieuw-Zeeland

    Creme brûlée van geitenkaas

    little gem en dressing van mosterd

    wijntip: Viognier, Frankrijk

    -TUSSENGERECHTEN-

    Knolselderij- truffelsoep

    met olie van basilicum

    wijntip: Chardonnay, Frankrijk

    Geschroeid rund

    met mayonaise van soja en zoetzure groenten

    wijntip: Cabernet Sauvignon, Chili

    -HOOFDGERECHTEN-

    Geserveerd met verse frieten, gebakken knoflook aardappeltjes en salade

    Gegrilde kalfsentrecote

    geserveerd met choronsaus

    wijntip: Merlot, Chili

    Op de huid gebakken makreelfilet

    met een botersaus geparfumeerd met rode pesto

    wijntip: Rioja Blanco, Spanje

    Vegetarische Shepherd’s pie

    geserveerd met groenten uit het seizoen

    wijntip: Cotes du ventoux, Frankrijk

    -NAGERECHTEN-

    Kwarktaart van mojito

    met citrus sorbet

    wijntip: Navarra Moscatel, Spanje

    Panna cotta van citroengras

    passievruchtensorbetijs en siroop van koriander

    wijntip: Navarra Moscatel, Spanje

    Parfait van mango

    met witte chocolademousse, amandel sponge cake en crème patissier

    wijntip: Rooi Muscadel, Zuid-Afrika

    Menuprijzen: 
    3 gangenkeuzemenu: 27,50
    4 gangenkeuzemenu: 31,50

    Wijnarrangementen:
    3 gangen: 14,00
    4 gangen: 18,00

    Bob-Wijnarrangement:
    3 gangen:   8,00
    4 gangen: 10,50

    reserveren