• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Lunchen

    Keuken dagelijks geopend: maandag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur, zondag vanaf 11:30 uur

    Zie ook ons Maandmenu augustus heerlijke seizoensgerechten die ook à la carte besteld kunnen worden.

    Heeft u een allergie, meld het ons

    Soep

    Erwtensoep (seizoen)

    met roggebrood, katenspek en mosterd

    9,50

    Pomodori

    vegetarisch

    tomatensoep met kruidensalsa en room

    6,10

    Gegratineerde uiensoep

    met kaascrouton

    6,50

    Bouillabaisse

    diverse vis, rouille, crostini, paprika en room

    12,00

    Soep van de maand

    zie maandmenu

    6,50

    Brood

    Gravad lax

    huisgemarineerde zalm

    10,40

    Gezond

    ham, kaas, salade en diverse rauwkost

    9,50

    Capaccio

    rijk gegarneerd met kappertjes, spekjes, rode ui, pittenmix, Old Amsterdam en onze huisdressing

    12,00

    Warme brie

    vegetarisch

    met honing

    9,00

    Croquetten

    2 stuks Cas Spijkers rundvleescroquetten

    9,50

    Geitenkaas kroketten met spek

    huisgemaakt en geserveerd met honing

    (ook vegetarisch mogelijk)

    10,50

    Warm vlees

    varkensfricandeau, ui, champignons en andalousesaus

    12,50

    Toast gerechten

    Toast champignons

    vegetarisch

    verse champignons met knoflook

    10,90

    Luxe toast

    ham, kaas, rode ui en bieslook op ambachtelijk ciabatta brood

    8,50

    Luxe toast ananas

    ham, kaas en ananas op ambachtelijk ciabatta brood

    9,00

    Italiaanse toast

    choriso, paprika, ui, tomaat en kaas op ambachtelijk ciabatta brood

    9,60

    Captain’s Club Sandwich

    De basis is: bacon, sla, tomaat, komkommer, wit of bruine toast

    Naturel

    9,00

    Gravad lax

    11,00

    Varkensfricandeau

    11,00

    Oude kaas

    ook vegetarisch mogelijk

    11,00

    Gezond

    (met jonge kaas)

    ook vegetarisch mogelijk

    11,00

    supplement verse frieten bij uw Sandwich

    2,50

    Uitsmijter, met 3 scharreleieren

    Naturel

    vegetarisch

    8,70

    Varkensfricandeau

    9,20

    Jonge kaas of achterham

    9,20

    Jonge kaas en achterham

    9,60

    Ontbijtspek

    9,20

    Rundercarpaccio

    12,00

    Omelet

    Naturel

    vegetarisch

    9,20

    Jonge kaas of achterham

    9,70

    Achterham en jonge kaas

    9,90

    Champignons

    vegetarisch

    10,00

    Boerenomelet

    diverse groenten en spek

    11,00

    Lunchtip

    Lunchtip

    Regelmatig wisselend lunchgerecht

    10,50

    Lunchsalade

    Geitenkaasjeskroketjes

    met spek en abrikozen-noten brood

    12,50

    Veggie geitenkaaskroketjes

    vegetarisch

    met abrikozen-noten brood

    12,50

    Salade du chef

    met spek, croutons, champignons, jonge kaas, uiringen en onze huisdressing

    13,50

    Captain Cook's salade

    Hollandse garnalen, gemarineerde zalm, gamba's (gepeld) en tonijnsalade

    15,50

    Rundercarpaccio

    met zoete dressing en rijk gegarneerd met kappertje, spekjes, rode ui, pijnboompitjes en Old Amsterdam

    13,50

    Rundercarpaccio de luxe

    met eendenlever, balsamico en Parmezaan

    16,00

    Griekse salade

    met gemarineerde olijven, zongedroogde tomaten, fetakaas, rode uienringen en komkommer

    13,50

    Deluxe

    gamba's, spek, ui, eendenlever, appel, croutons, pijnboompitjes en onze huisdressing

    16,00

    Spaghetti

    Vegetarisch

    tomatensaus met verse tuinkruiden, knoflook en parmezaansekaas

    10,50

    Bolognese

    goedgevulde, huisgemaakte saus en gegratineerd met oude kaas

    11,00

    Captain Cook's

    romige saus van spinazie, zalm en pijnboompitjes

    12,00

    Nieuw

    Black Angus Burger met verse frieten

    Royale hamburger met bacon, kaas, sla, augurk, tomaat, ketchup en truffelmayonaise

    16,80

    Fish & Chips

    witvis in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    15,00

    Chicken & Chips

    kip in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    15,00

    Beef & Chips

    runderreepjes in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    16,00

    hoofdgerechten

    Tenzij anders vermeld, worden de hoofdgerechten geserveerd met seizoensgarnituur, verse frieten óf gebakken roseval aardappelen met knoflook en peterselie, indien gewenst een gemengde salade

    Dagspecialiteit: Vers van de Markt

    heerlijk vlees, fijn geselecteerd door de chef uitgekozen

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Cooks Tartare (180 gram)

    van puur rundvlees, met kappertjes, cornichons, rode ui en truffelmayonaise biersuggestie: Arnulfus Zeer Stout

    biersuggestie: Arnulfus Zeer Stout

    21,50

    Flat Iron steak

    onze huis steak, waanzinnig zacht, mals en smaakvol rundvlees, met een saus naar keuze

    biersuggestie: Rochefort 6

    25,00

    Varkenshaas saté

    geserveerd met gado gado, gekookt ei, atjar, seroendeng, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

    biersuggestie: Vicaris Quinto of Gulpener Korenwolf

    19,50

    Ribs St. Louis Style

    gemarineerde en licht gerookte Amerikaanse platte ribben met veel mals vlees en een natuurlijk vetje

    biersuggestie: Mc Chouffe

    19,90

    Ribs St. Louis Style kleiner portie

    gemarineerde en licht gerookte Amerikaanse platte ribben, mals vlees en een natuurlijk vetje

    biersuggestie: Mc Chouffe

    16,00

    Mixed grill vlees

    gegrild buikspek uit onze smoker, huisgemarineerde sparerib en gegrilde steak

    biersuggestie: Gouden Carolus Tripel

    23,50

    Cooks' Surf ’n Turf`

    malse diamanthaas met een gegrilde gamba, geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Omer Blond

    26,50

    Dagspecialiteit: Catch of the Day

    vers ingekocht op de visafslag

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Gamba

    in de knoflook olie gebakken en geserveerd met risotto

    biersuggestie: La Chouffe

    19,50

    Zalmmoot

    op de huid gebakken met fijne kruiden, geserveerd met een Geuze-béarnaise

    biersuggestie: Gulpener Spicy Roger

    21,00

    Tonijn

    geschroeid op de lavastenen grill, geserveerd met kruidige antiboise

    biersuggestie:Delirium Argentum

    21,00

    onze vissoep

    rijkgevulde maaltijdsoep met verse vis, scampi groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini’s geserveerd met brood

    18,50

    Mixed grill vis

    bestaande uit gegrilde tonijn, zalm, gamba en geserveerd met rouille

    biersuggestie: Delirium Tremens

    23,50

    Risotto

    Uw keuze: risotto met truffel en champignons óf seizoensrisotto beide geserveerd met Grana Padano

    biersuggestie: La Chouffe

    16,50

    Korstdeeg veggie

    strüdel met spinazie, sultana rozijnen, champignons en een romige truffelsaus

    biersuggestie: Cornet Oak Aged

    15,50

    Vegetarische roerbakschotel

    seizoens-wokgroenten, gepofte aardappel,noten en geitenkaas van de Bettinehoeve

    biersuggestie: Maredsous 0

    18,00

    nagerechten

    Captain’s Coupe

    3 wisselende smaken ijs geserveerd met rode vruchten en verse slagroom

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    6,00

    Crème brûlée

    vanille crème brûlée met een bolletje ijs en geslagen room.

    biersuggestie: Gulpener Plato 18.25

    7,50

    Chocolade dessert

    met een stukje chocoladebrownie, pure chocolademousse, chocolade crunch ijs

    biersuggestie: Rochefort 10

    8,50

    Dame blanche

    Cook’s style

    biersuggestie: Gouden Carolus Classic

    6,50

    Aardbeien (seizoen)

    roomijs en slagroom

    biersuggestie: Delirium Red

    8,50

    Apfelstrüdel Compleet;

    Huisgemaakte apfelstrudel met vanille-ijs, slagroom en vanillesaus

    biersuggestie: Strongbow

    6,50

    Kaas

    4 verschillende kazen met vijgen-compôte en ambachtelijk abrikozen- notenbrood

    biersuggestie: Chimay Rood

    9,00

    Kinderijsje

    vanille roomijs geserveerd met een rood fruit sausje en slagroom

    3,50