• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Lunchen

    Keuken dagelijks geopend: maandag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur, zondag vanaf 11:30 uur

    Zie ook ons maandmenu februari heerlijke seizoensgerechten die ook à la carte besteld kunnen worden.

    Heeft u een allergie, meld het ons

    ONTBIJT

    Croissantje, broodje en een muffin

    jam, kaas en ham, koffie of thee, verse jus of melk

    dagelijks tot 11.30 uur
    *wordt niet geserveerd met feestdagen

    7,50

    Soep

    Erwtensoep

    met roggebrood, katenspek en mosterd

    7,50

    Pomodori

    vegetarisch

    tomatensoep met kruidensalsa en room

    5,50

    Gegratineerde uiensoep

    met kaascrouton

    5,90

    Bouillabaisse

    diverse vis, rouille, crostini, paprika en room

    10,80

    Soep van de maand

    zie maandmenu

    5,00

    Brood

    Gravad lax

    huisgemarineerde zalm

    9,50

    Gezond

    ham, kaas, salade en diverse rauwkost

    8,00

    Capaccio

    rijk gegarneerd met kappertjes, spekjes, rode ui, pittenmix, Old Amsterdam en onze huisdressing

    10,00

    Warme brie

    vegetarisch

    met honing

    8,00

    Croquetten

    2 stuks Cas Spijkers rundvleescroquetten

    8,50

    Geitenkaas kroketten met spek

    huisgemaakt en geserveerd met honing

    (ook vegetarisch mogelijk)

    9,50

    Warm vlees

    varkensfricandeau, ui, champignons en andalousesaus

    10,50

    Toast gerechten

    Toast champignons

    vegetarisch

    verse champignons met knoflook

    9,90

    Luxe toast

    ham, kaas, rode ui en bieslook op ambachtelijk ciabatta brood

    7,40

    Luxe toast ananas

    ham, kaas en ananas op ambachtelijk ciabatta brood

    7,90

    Italiaanse toast

    choriso, paprika, ui, tomaat en kaas op ambachtelijk ciabatta brood

    8,50

    Captain’s Club Sandwich

    De basis is: bacon, sla, tomaat, komkommer, wit of bruine toast

    Naturel

    8,00

    Gravad lax

    9,90

    Varkensfricandeau

    9,40

    Gerookte kip

    9,40

    Oude kaas

    ook vegetarisch mogelijk

    9,00

    Gezond

    (met jonge kaas)

    ook vegetarisch mogelijk

    9,00

    supplement verse frieten bij uw Sandwich

    2,00

    Uitsmijter, met 3 scharreleieren

    Naturel

    vegetarisch

    7,90

    Varkensfricandeau

    8,40

    Jonge kaas of achterham

    8,40

    Jonge kaas en achterham

    8,60

    Ontbijtspek

    8,40

    Rundercarpaccio

    11,00

    Omelet

    Naturel

    vegetarisch

    8,40

    Jonge kaas of achterham

    8,90

    Achterham en jonge kaas

    9,10

    Champignons

    vegetarisch

    9,40

    Boerenomelet

    diverse groenten en spek

    10,00

    Lunchtip

    Lunchtip

    Regelmatig wisselend lunchgerecht

    9,50

    Lunchsalade

    Geitenkaasjeskroketjes

    met spek en abrikozen-noten brood

    11,50

    Veggie geitenkaaskroketjes

    vegetarisch

    met abrikozen-noten brood

    11,50

    Salade du chef

    met spek, croutons, champignons, jonge kaas, uiringen en onze huisdressing

    12,50

    Captain Cook's salade

    Hollandse garnalen, gemarineerde zalm, gamba's (gepeld) en tonijnsalade

    14,50

    Rundercarpaccio

    met zoete dressing en rijk gegarneerd met kappertje, spekjes, rode ui, pijnboompitjes en Old Amsterdam

    12,00

    Rundercarpaccio de luxe

    met eendenlever, balsamico en Parmezaan

    14,50

    Salade gerookte kip

    rode uiringen, pijnboompitjes en een zoete dressing

    11,50

    Vegetarisch

    gebakken champignons, rauwkost en een zoete dressing

    11,50

    Deluxe

    gamba's, spek, ui, eendenlever, appel, croutons, pijnboompitjes en onze huisdressing

    14,50

    Ribs-salade

    met onze huisdressing en Amerikaanse Ribs "St Louis Style"

    10,00

    Spaghetti

    Vegetarisch

    tomatensaus met verse tuinkruiden, knoflook en parmezaansekaas

    9,50

    Bolognese

    goedgevulde, huisgemaakte saus en gegratineerd met oude kaas

    9,90

    Captain Cook's

    romige saus van spinazie, zalm en pijnboompitjes

    10,50

    Nieuw

    Black Angus Burger met verse frieten

    Royale hamburger met bacon, kaas, sla, augurk, tomaat, ketchup en truffelmayonaise

    15,50

    Fish & Chips

    witvis in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    12,50

    Chicken & Chips

    kip in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    12,50

    Beef & Chips

    runderreepjes in krokant gefrituurd jasje en verse frieten

    12,50

    hoofdgerechten

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgarnituur, verse frieten óf gebakken knoflookaardappeltjes met peterselie en indien gewenst een gemengde salade

    Dagspecialiteit: Vers van de Markt

    heerlijk vlees, fijn geselecteerd door de chef uitgekozen

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Lam op 2 wijze

    gegrilde lamscarré met een lamsstoofpotje

    biersuggestie: Maredsous Tripel of Pauwel Kwak

    21,50

    Gegrilde black angus top steak

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Rochefort 10

    23,50

    Geconfijte eendenbout

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Maredsous 8

    18,50

    Varkenshaas saté

    geserveerd met gado gado, gekookt ei, atjar, seroendeng, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

    biersuggestie: La Trappe Isid'or

    18,50

    Ribs St. Louis Style (gerookt of gemarineerd)

    Amerikaanse platte ribs met veel mals vlees, er zit natuurlijk een vetje aan

    biersuggestie: Brand IPA

    19,50

    Gegrilde kalfs medaillons

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Chimay Tripel

    22,50

    Risotto

    Uw keuze: Risotto met zongedroogde tomaten óf met truffel en chamignons, geserveerd met Parmezaanse kaas

    biersuggestie: La Chouffe

    16,50

    Korstdeeg veggie

    strüdel met feta, spinazie, champignons met een romige truffelsaus

    biersuggestie: Murphy's Irish Red

    14,50

    Vegetarische wokschotel

    seizoens-wokgroenten, gepofte aardappel, noten en geitenkaas van de Bettinehoeve

    biersuggestie: Maredsous 6

    14,50

    Dagspecialiteit: Catch of the Day

    vers ingekocht op de visafslag

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Gamba

    in de knoflook olie gebakken gamba met mango-gel en risotto

    biersuggestie: Arnulfus Tripel

    18,50

    Zalmmoot

    op de huid gebakken, geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Westmalle Tripel

    19,50

    Gebakken zeewolffilet

    met gerookte zalm en croutons, *saus naar keuze

    biersuggestie: La Chouffe

    19,50

    Bouillabaisse

    rijkgevulde schaaldierensoep met verse vis, groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini's

    biersuggestie: Chimay Blauw

    17,50

    nagerechten

    Crème brûlée

    vanille crème brûlée met stracciatella roomijs en geslagen room

    biersuggestie: Karmeliet

    6,50

    Panna cotta

    panna cotta van koffie met baileys roomijs en fudge

    biersuggestie: Gulden Draak

    7,50

    Chocolade dessert

    een stukje chocoladetaart, chocolademousse, chocolade crunch ijs en vanilleroom

    biersuggestie: Rochefort 8 of Gouden Carolus of Geuze

    8,50

    Dame blanche

    Cook’s style

    biersuggestie: Mc Chouffe of Brugse Zot Dubbel

    5,50

    Aardbeien (seizoen)

    roomijs en slagroom

    biersuggestie: Liefmans Fruitesse, Liefmans Yell'oh of Gouden Carolus Tripel

    8,50

    Apfelstrüdel Compleet;

    Huisgemaakte apfelstrudel met vanille-ijs, slagroom en vanillesaus

    biersuggestie: Trapist Zundert of Vicaris tripel/gueuze

    5,50

    Kaas

    4 verschillende kazen met vijgen-compôte en ambachtelijk abrikozen- notenbrood

    biersuggestie: Chimay Blauw of Chimay Tripel

    9,00

    Kinderijsje

    vanille roomijs geserveerd met een rood fruit sausje en slagroom

    3,50