• NederlandsNederlands
 • EnglishEnglish
 •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
  RESERVEREN

  Huisregels

  Captain Cook’s heeft de vrijheid, veiligheid en gezondheid van haar gasten hoog in het vaandel staan. De vrijheid van iedere gast houdt echter altijd op waar de vrijheid, veiligheid en/of gezondheid van een andere gast in het gedrang dreigt te komen.

  Correcte kleding verplicht. (geen petjes en gezichtsbedekkende hoofddeksels)

  Captain Cook’s heeft ter bescherming van u en ieders eigendommen een observatie-systeem waarvan bij gebleken onregelmatigheden, de data aan politie en/of justitie beschikbaar gesteld kan worden.

  Consumptie verplicht. Het gebruiken van meegebrachte dranken en/of etenswaren is niet toegestaan.

  Captain Cook’s heeft een antidrugsbeleid. Het is niet toegestaan om binnen onze bedrijfsvoering drugs  te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

  Dronkenschap is niet toegestaan, en kan dus reden zijn tot het weigeren van de toegang en/of het (verder) verstrekken van alcohol houdende dranken.

  Captain Cook’s hanteert conform de Nederlandse wetgeving leeftijdsgrenzen voor de verkoop van alcohol en/of tabakswaren en het gebruik van de gokkast(en).

  Aanwijzingen van medewerkers van Captain Cook’s, welke verband houden met de huisregels van, en/of de veiligheid in Captain Cook’s dienen altijd direct te worden opgevolgd. Eventuele klachten of opmerkingen hieromtrent kunt u bij de bedrijfsleiding melden.

  Het is niet toegestaan door woord en/of gebaar iemand (seksueel) te intimideren.

  Het gebruik maken van de diensten van Captain Cook’s betekent dat deze huisregels worden aanvaard.