• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Dinerkaart

    Ons professioneel keuken team werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Sauzen, soepjes, gebak en nagerechten zijn allen naar eigen recept en uit eigen keuken.
    Zie ook ons maandmenu september heerlijke seizoensgerechten die ook à la carte besteld kunnen worden.
    Heeft u een allergie, meld het ons

    voorgerechten

    Portie breekbrood met tapenade, aioli en kruidenboter

    mini tarwebroodjes bestrooid met diverse zaden en pitjes

    biersuggestie: Amstel pils, fluitje of vaasje (rustig beginnen)

    5,50

    Captains Oxtail

    Licht gebonden ossenstaartsoep met zachte groentjes, afgemaakt met donkere Maredsous

    7,50

    Uiensoep

    kruidige uiensoep met een kaascrouton

    6,50

    Vitello tonato

    dungesneden langzaam gegaarde kalfsachtermuis, vers gegrilde tonijn en een mayonaise van garnalen

    biersuggestie: Maredsous Blond

    12,50

    Cooks Tartare (80 gram)

    van puur rundvlees, met kappertjes, cornichons, rode ui en truffelmayonaise

    biersuggestie: Guinness

    12,50

    Carpaccio

    dungesneden runderhaas met olijfolie, pittenmix, rucola en Parmezaanse kaas

    biersuggestie: Brugse Zot Blond

    12,50

    Geitenkaas

    huisgemaakt kroketje van geitenkaas met spek, frisse salade en ambachtelijk abrikozen notenbrood

    biersuggestie: Groene Duvel

    12,00

    Charcuterie

    plateau met lomo iberico, seranoham, chorizo, carpaccio rolletjes met truffelmayonaise, tapenade en ambachtelijk brood

    biersuggestie: Vicaris Triple Geuze

    12,50

    Onze vissoep

    rijkgevulde schaaldierensoep met verse vis, scampi, groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini's

    12,00

    Vispalet Captain Cook's

    alade met inktvisringen, farce van scampi, gemarineerde zalm, tonijnsalade

    biersuggestie: Brand IPA

    11,00

    Caesar salade

    salade van little gem, croutons, bacon, ansjovis, Grano Padano, geconfijte kippendijen en een dressing met een toets van blonde trappist

    biersuggestie: König Ludwig Weissbier

    7,90

    Pomodori

    pomodori tomatensoep met kruidensalsa en een scheutje room

    6,10

    Gegrilde Groene Asperges

    met parel cous cous, grana, zoete paprika, chips van truffelaardappel en een dressing van Gerardus Blond met citroen

    biersuggestie: Gerardus Blond

    9,50

    Vega geitenkaas

    huisgemaakt geitenkaaskroketje, frisse salade, ambachtelijk abrikozen notenbrood

    biersuggestie: Maredsous Blond of Omer

    12,00

    Griekse salade

    gemarineerde olijven, zongedroogde tomaatjes, fetakaas, rode ui en komkommer

    biersuggestie: La Trappe Witbier

    9,50

    hoofdgerechten

    Tenzij anders vermeld, worden de hoofdgerechten geserveerd met seizoensgarnituur, verse frieten óf gebakken roseval aardappelen met knoflook en peterselie, indien gewenst een gemengde salade

    Dagspecialiteit: Vers van de Markt

    heerlijk vlees, fijn geselecteerd door de chef uitgekozen

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Cooks Tartare (180 gram)

    van puur rundvlees, met kappertjes, cornichons, rode ui en truffelmayonaise biersuggestie: Arnulfus Zeer Stout

    biersuggestie: Arnulfus Zeer Stout

    21,50

    Flat Iron steak

    onze huis steak, waanzinnig zacht, mals en smaakvol rundvlees, met een saus naar keuze

    biersuggestie: Rochefort 6

    25,00

    Varkenshaas saté

    geserveerd met gado gado, gekookt ei, atjar, seroendeng, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

    biersuggestie: Vicaris Quinto of Gulpener Korenwolf

    19,50

    Ribs St. Louis Style

    gemarineerde en licht gerookte Amerikaanse platte ribben met veel mals vlees en een natuurlijk vetje

    biersuggestie: Mc Chouffe

    19,90

    Ribs St. Louis Style kleiner portie

    gemarineerde en licht gerookte Amerikaanse platte ribben, mals vlees en een natuurlijk vetje

    biersuggestie: Mc Chouffe

    16,00

    Mixed grill vlees

    gegrild buikspek uit onze smoker, huisgemarineerde sparerib en gegrilde steak

    biersuggestie: Gouden Carolus Tripel

    23,50

    Cooks' Surf ’n Turf`

    malse diamanthaas met een gegrilde gamba, geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Omer Blond

    26,50

    Dagspecialiteit: Catch of the Day

    vers ingekocht op de visafslag

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Gamba

    in de knoflook olie gebakken en geserveerd met risotto

    biersuggestie: La Chouffe

    19,50

    Zalmmoot

    op de huid gebakken met fijne kruiden, geserveerd met een Geuze-béarnaise

    biersuggestie: Gulpener Spicy Roger

    21,00

    Tonijn

    geschroeid op de lavastenen grill, geserveerd met kruidige antiboise

    biersuggestie:Delirium Argentum

    21,00

    onze vissoep

    rijkgevulde maaltijdsoep met verse vis, scampi groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini’s geserveerd met brood

    18,50

    Mixed grill vis

    bestaande uit gegrilde tonijn, zalm, gamba en geserveerd met rouille

    biersuggestie: Delirium Tremens

    23,50

    Risotto

    Uw keuze: risotto met truffel en champignons óf seizoensrisotto beide geserveerd met Grana Padano

    biersuggestie: La Chouffe

    16,50

    Korstdeeg veggie

    strüdel met spinazie, sultana rozijnen, champignons en een romige truffelsaus

    biersuggestie: Cornet Oak Aged

    15,50

    Vegetarische roerbakschotel

    seizoens-wokgroenten, gepofte aardappel,noten en geitenkaas van de Bettinehoeve

    biersuggestie: Maredsous 0

    18,00

    *Sauskeuze (alle sauzen naar eigen recept bereid)
    Peperroomsaus, champignonroomsaus, provençaalse jus, rode wijn jus, satésaus,
    schaaldierenjus,witte wijn saus, truffelroomsaus, BBQ sauce ( koud )

     

    verrassingsmenu

    Verrassingsmenu

    Op veler verzoek, terug op onze kaart: Laat u door onze creatieve en vakkundige keukenbrigade verrassen ! Zij maken er met veel plezier een mooie avond van voor u. U hoeft zich alleen maar af te vragen hoeveel gangen u wilt. Natuurlijk houden zij rekening met uw wensen.

    Chefmenu 3 gangen

    39,50

    Chefmenu 4 gangen

    44,00



    voor de kleintjes

    Kindermenu

    -Tomatensoepje- hoofdgerecht keuze uit: Mini saté, frietjes en appelmoes / Kinder spare-rib, frietjes en appelmoes / Chicken & Chips en appelmoes / Fish & Chips en appelmoes / Kroket, frietjes en appelmoes -Kinderijsje-

    (kinderen tot 10 jaar)

    12,50

    nagerechten

    Captain’s Coupe

    3 wisselende smaken ijs geserveerd met rode vruchten en verse slagroom

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    6,00

    Crème brûlée

    vanille crème brûlée met een bolletje ijs en geslagen room.

    biersuggestie: Gulpener Plato 18.25

    7,50

    Chocolade dessert

    met een stukje chocoladebrownie, pure chocolademousse, chocolade crunch ijs

    biersuggestie: Rochefort 10

    8,50

    Dame blanche

    Cook’s style

    biersuggestie: Gouden Carolus Classic

    6,50

    Aardbeien (seizoen)

    roomijs en slagroom

    biersuggestie: Delirium Red

    8,50

    Apfelstrüdel Compleet;

    Huisgemaakte apfelstrudel met vanille-ijs, slagroom en vanillesaus

    biersuggestie: Strongbow

    6,50

    Kaas

    4 verschillende kazen met vijgen-compôte en ambachtelijk abrikozen- notenbrood

    biersuggestie: Chimay Rood

    9,00

    Kinderijsje

    vanille roomijs geserveerd met een rood fruit sausje en slagroom

    3,50