• NederlandsNederlands
  • EnglishEnglish
  •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
      0165 599 669
    RESERVEREN

    Dinerkaart

    Ons professioneel keuken team werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Sauzen, soepjes, gebak en nagerechten zijn allen naar eigen recept en uit eigen keuken.
    Zie ook ons maandmenu september heerlijke seizoensgerechten die ook à la carte besteld kunnen worden.
    Heeft u een allergie, meld het ons

    voorgerechten

    Portie breekbrood met tapenade, aioli en kruidenboter

    mini tarwebroodjes bestrooid met diverse zaden en pitjes

    biersuggestie: Amstel pils, fluitje of vaasje (rustig beginnen)

    5,00

    Caesar salade

    salade van little gem, croutons, bacon, ansjovis, parmezaanse kaas, geconfijte kippendijen en Caesar dressing

    biersuggestie: La Trappe Puur

    7,50

    Antipasti

    rondje kaart: greep uit onze voorgerechten

    biersuggestie: La Trappe Dubbel of La Trappe Blond

    14,00

    Soep van het maandmenu

    Wij maken graag een mooie biersuggestie!

    5,50

    Pomodori

    pomodori tomatensoep met kruidensalsa en een scheutje room

    biersuggestie: Geuze of Orval

    5,50

    Vegetarische quiche

    royaal gevuld met quorn en veel groenten uit het seizoen

    biersuggestie: Rochefort 6

    9,50

    Vega geitenkaas

    huisgemaakt geitenkaaskroketje, frisse salade, ambachtelijk abrikozen notenbrood

    biersuggestie: Maredsous Blond of Omer

    10,50

    Griekse salade

    gemarineerde olijven, zongedroogde tomaatjes, fetakaas, rode ui en komkommer

    biersuggestie: La Trappe Witbier

    9,50

    Bouillabaisse

    rijkgevulde schaaldierensoep met verse vis, groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini's

    biersuggestie: Chimay Rood

    10,80

    Vispalet Captain Cook's

    alade met inktvisringen, farce van scampi, gemarineerde zalm, tonijnsalade

    biersuggestie: Erdinger Weissbrau

    9,50 s

    Uiensoep

    kruidige uiensoep met een kaascrouton

    biersuggestie: De Koninck

    5,90

    Vitello tonato

    dungesneden langzaam gegaarde kalfsachtermuis, vers gegrilde tonijn en een mayonaise van garnalen

    biersuggestie: Groene Duvel of Vicaris Quinto

    11,00

    Carpaccio

    dungesneden runderhaas met olijfolie, pittenmix, rucola en Parmezaanse kaas

    biersuggestie: Palm of Brugse Zot Blond

    11,00

    Geitenkaas

    huisgemaakt kroketje van geitenkaas met spek, frisse salade en ambachtelijk abrikozen notenbrood

    biersuggestie: Maredsous Blond of Omer

    10,50

    Charcuterie

    plateau met lomo iberico, seranoham, chorizo, carpaccio rolletjes met truffelmayonaise, tapenade en ambachtelijk brood

    biersuggestie: Chimay Rood

    10,50

    hoofdgerechten

    Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgarnituur, verse frieten óf gebakken knoflookaardappeltjes met peterselie en indien gewenst een gemengde salade

    Dagspecialiteit: Vers van de Markt

    heerlijk vlees, fijn geselecteerd door de chef uitgekozen

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Lam op 2 wijze

    gegrilde lamscarré met een lamsstoofpotje

    biersuggestie: Maredsous Tripel of Pauwel Kwak

    21,50

    Gegrilde black angus top steak

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Rochefort 10

    23,50

    Geconfijte eendenbout

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Maredsous 8

    18,50

    Varkenshaas saté

    geserveerd met gado gado, gekookt ei, atjar, seroendeng, gebakken uitjes, kroepoek en satésaus

    biersuggestie: La Trappe Isid'or

    18,50

    Ribs St. Louis Style (gerookt of gemarineerd)

    Amerikaanse platte ribs met veel mals vlees, er zit natuurlijk een vetje aan

    biersuggestie: Brand IPA

    19,50

    Gegrilde kalfs medaillons

    geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Chimay Tripel

    22,50

    Risotto

    Uw keuze: Risotto met zongedroogde tomaten óf met truffel en chamignons, geserveerd met Parmezaanse kaas

    biersuggestie: La Chouffe

    16,50

    Korstdeeg veggie

    strüdel met feta, spinazie, champignons met een romige truffelsaus

    biersuggestie: Murphy's Irish Red

    14,50

    Vegetarische wokschotel

    seizoens-wokgroenten, gepofte aardappel, noten en geitenkaas van de Bettinehoeve

    biersuggestie: Maredsous 6

    14,50

    Dagspecialiteit: Catch of the Day

    vers ingekocht op de visafslag

    wij maken graag een mooie biersuggestie!

    dagprijs

    Gamba

    in de knoflook olie gebakken gamba met mango-gel en risotto

    biersuggestie: Arnulfus Tripel

    18,50

    Zalmmoot

    op de huid gebakken, geserveerd met een *saus naar keuze

    biersuggestie: Westmalle Tripel

    19,50

    Gebakken zeewolffilet

    met gerookte zalm en croutons, *saus naar keuze

    biersuggestie: La Chouffe

    19,50

    Bouillabaisse

    rijkgevulde schaaldierensoep met verse vis, groenten, aardappel, rouille en knoflook crostini's

    biersuggestie: Chimay Blauw

    17,50

    *Sauskeuze (alle sauzen naar eigen recept bereid)
    Peperroomsaus, champignonroomsaus, provençaalse jus, rode wijn jus, satésaus,
    schaaldierenjus,witte wijn saus, truffelroomsaus, BBQ sauce ( koud )

     

    verrassingsmenu

    Verrassingsmenu

    Op veler verzoek, terug op onze kaart: Laat u door onze creatieve en vakkundige keukenbrigade verrassen ! Zij maken er met veel plezier een mooie avond van voor u. U hoeft zich alleen maar af te vragen hoeveel gangen u wilt. Natuurlijk houden zij rekening met uw wensen.

    Chefmenu 3 gangen

    37,50

    Chefmenu 4 gangen

    42,00



    voor de kleintjes

    Kindermenu

    Tomatensoepje * mini saté, kinder ribs of krokante kip, geserveerd met appelmoes en frietjes * kinderijsje

    (kinderen tot 10 jaar)

    9,50

    nagerechten

    Crème brûlée

    vanille crème brûlée met stracciatella roomijs en geslagen room

    biersuggestie: Karmeliet

    6,50

    Panna cotta

    panna cotta van koffie met baileys roomijs en fudge

    biersuggestie: Gulden Draak

    7,50

    Chocolade dessert

    een stukje chocoladetaart, chocolademousse, chocolade crunch ijs en vanilleroom

    biersuggestie: Rochefort 8 of Gouden Carolus of Geuze

    8,50

    Dame blanche

    Cook’s style

    biersuggestie: Mc Chouffe of Brugse Zot Dubbel

    5,50

    Aardbeien (seizoen)

    roomijs en slagroom

    biersuggestie: Liefmans Fruitesse, Liefmans Yell'oh of Gouden Carolus Tripel

    8,50

    Apfelstrüdel Compleet;

    Huisgemaakte apfelstrudel met vanille-ijs, slagroom en vanillesaus

    biersuggestie: Trapist Zundert of Vicaris tripel/gueuze

    5,50

    Kaas

    4 verschillende kazen met vijgen-compôte en ambachtelijk abrikozen- notenbrood

    biersuggestie: Chimay Blauw of Chimay Tripel

    9,00

    Kinderijsje

    vanille roomijs geserveerd met een rood fruit sausje en slagroom

    3,50