• NederlandsNederlands
 • EnglishEnglish
 •   Markt 17, 4701 PA Roosendaal
    +31165 599 669
  RESERVEREN

  Exclusief Oak Aged op vat!

  —- Exclusief Oak Aged op vat! —

  Geachte Captain Cooks,

  Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van La Trappe Quadrupel, hebben wij éénmalig onze Oak Aged afgevuld op vat. U bent een van de weinige die deze verrassend interessante smaakcombinatie mag gaan aanbieden aan uw gasten.

  U kunt uw Oak Aged verwachten binnen nu en twee weken. Deze krijgt u, samen met een POS pakket, geleverd door uw drankenhandel van Dorst. In het POS pakket vindt u La Trappe vilt, Oak Aged tapruiter stickers en Oak Aged tafelkaartjes. Doordat de vaten pas zeer recent zijn afgevuld, willen wij u via deze weg vertellen over de smaak van deze unieke Oak Aged. Wij hebben deze smaakomschrijving ook op een kaart gezet, zodat u deze kunt gebruiken als communicatie richting uw gast.

  De Oak Aged heeft 14 maanden lang gerijpt op oude whiskey vaten van Bruichladdich (single malt scotch whisky). Het is een troebel amberbruin bier met een stabiele licht beige schuimkraag. De geur is licht gerookt met hints van whisky en port. Daarbij is de geur van La Trappe Quadrupel dominant. De smaak is zoet en gaat snel over in een licht bittere peated whiskey smaak, waarbij hints van turf rook nog lang in de nasmaak bewaard blijven. Het mondgevoel is vol en romig.

  Wij wensen u veel plezier met het schenken van dit bijzondere bier.

  Categorie: Blog